Muutosvoima sivuston tarkoitus


Muutosvoima sivuston tarkoituksena on paljastaa yhteiskunnallisia epäkohtia, niin paikallisesti kuin myös globaalisti. Nykyisin kansainvälinen uusliberalismi on voimistunut entisestään, jonka seurauksena esimerkiksi Euroopan unionin alueella olevat valtiot, ovat menettäneet itsenäisyytensä.

Tämän sivuston tarkoituksena ei ole pelkästään tiedon jakaminen. Tarkoituksenamme on myös osittain toimia uutiskanavana, mutta tämän lisäksi pyrimme analysoimaan kansainvälisiä tapahtumia ja myös sisäpoliittisia ilmiöitä. Yritämme löytää myös keinoja yhteiskunnan jalostumiseen.

Taistelu elitistisiä voimia vastaan ja siten yhteiskunnan kehittäminen on erikoisen tärkeää, sillä Uuden maailmanjärjestys (UMJ) edustaa Maailman harvainvallan imperialistisia tavoitteita. UMJ:n taustalla toimii moottorina sionistinen eliitti, joka nauttii kansainvälistä hegemonia-asemaa esimerkiksi kansainvälisen pankkitoiminnan, massamedian, kansainvälisen politikoinnin, USA:n sekä EU:n, Naton, vapaamuurareiden, bilderberg-ryhmän, AIPAC:n ja Zionist Organisation of American ja myös Israelin välityksellä. Toimintamenetelmät kansainvälisen politikoinnin välityksellä voidaan kuvata eräänlaisena ketjureaktiona. Sen taustalla ja reaktion synnyttäjänä on Israel ja siihen kytkeytynyt, mainittu sionistinen eliitti. Israelin & USA:n eturintama muodostaa sen kansainvälisen politiikan ”mustan aukon”, johon kaikki jalot ja edistykselliset pyrkimykset katoavat maailmanlaajuista rauhaa ja hyvinvointia ajatellen.

Suomen poliittinen eliitti on taipunut yllä mainitun globaalin oligarkian lakeijaksi ja on siten tuhonnut Suomen itsenäisyyden ja syössyt kansalaiset asemaan, joka on kasvattanut räikeästi esimerkiksi eriarvoisuutta.

Siten Israel vaikuttaa itsekkäissä pyrkimyksissään jättivaltio USA:han sekä muihin Nato-maihin. Mikäli taloudellinen ja poliittinen toiminta ei johda Israelin & USA:n eturintaman haluamiin tavoitteisiin, tulevat kysymykseen painostuskeinot esimerkiksi kansainvälisen rahoituslaitosten ja militarismin välityksellä. On muistettava, että Amerikan Yhdysvallat ovat jo yli puolen vuosisadan ajan pyrkineet saavuttamaan imperialistisia strategioitaan maailman herruuden saavuttamiseksi, kuten esim. Chomsky teoksessaan Maailmanvalta vai maailmanloppu (2006) toteaa. Nyt kun huomataan, että Israelin sionistisella eliitillä on voimakas vaikutus USA:n Israel-lobbyn kautta USA:n, tiedämme kuka maailmaa todellisuudessa ohjastaa. Israelin voimakas efektisyys USA:n havaitaan jo Yhdysvaltojen mittavista sotilaallisista ja taloudellisista tuista fasistiselle Israelille. Lyhyesti sanoen, Israelin ja USA:n toiminta Israelin vastustajien nujertamiseksi ja USA:n imperialististen päämäärien saavuttamiseksi ovat puhdasta valtioterrorismia, jota kohtaan muun muassa Yhdistyneet Kansakunnat on täysin hampaaton.

Tämän sionistisen eliitin ja USA:n eturintaman almamaisuudesta, kuten myös EU:ta pitää Suomen vapautua, ollakseen itsenäinen ja kansalaisiaan kohtaan humanitäärisiä arvoja toteuttava valtio.

Markku Juutinen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s