Israel vaarantaa maailman rauhan


Hiljattain on yritetty hieroa tuloksetta Iran-sopimusta Iranin ja P5+1 maiden neuvottelijoiden kanssa. Tämä Iranille ehkä kohtalaisen hyvin soveltuva sopimusehdotus on kuitenkin saanut Israelin takajaloilleen. Israel tyrmäsi täysin Iran-sopimuksen. Sionisti valtio vaatii Irania luopumaan täydellisesti uraanin rikastamisesta ja koko ydinohjelmastaan luopumista. Israelin mielestä kaikki muut vaihtoehdot tarkoittavat pienempää mahdollisuutta selvittää tilannetta rauhanomaisin keinoin (The Jerusalem Post 2013).

Iran-sopimus

USA:n ulkoministeri John Kerry osallistui vastikään lyhyeen tapaamiseen Iranin ja P5+1 -maiden neuvottelijoiden kanssa. Neuvotteluihin osallistuneet maat: Iran, Venäjä, Kiina, Britannia, Ranska ja Saksa olivat muodostelleet sopimusluonnoksen, jolla Iranin vastaisia pakotteita oltaisiin valmiit miedontamaan. Sopimuksessa Iran suostuisi jäädyttämään ydinohjelmansa puoleksi vuodeksi. Ranskan ulkoministeri totesi lauantaina, ettei Geneven kokous mahdollisesti pääty sovintoon (Rianovosti 2013).

Israel torpedoi juonitteluillaan Iran-sopimuksen

Kuten jo alussa mainittiin, Israel oli välittömästi estämässä mainittua Iran-sopimusta. Lisäksi Israelin pääministeri_Benjamin Netanyahu varoitti ”huonon” sopimuksen Iranin kanssa johtamaan vain sotaan. Netanyahu onki innostunut sotilaallisesti uhkailemaan Irania ennen näkemättömällä röyhkeydellä. Hän toteaa, että pakotteiden vähentäminen ilman vaatimusta mielestään kunnollisesta ydinohjelman keskeyttämisestä tulisi ainoastaan kannustamaan Teherania sen pyrkimyksissä ydinaseistukseen. Tämä tulisi johtamaan konfliktiin (RT 2013).

”Iranin kohdalla ei ole ainoastaan kahta vaihtoehtoa, nimittäin huonoa sovintoa tai sotaa. Kolmaskin vaihtoehto löytyy: jatketaan erityistä painostusta pakotteiden voimalla,” Netanyahu lausui. ”Minä sanoisin, että huono sovinto johtaisi toiseen lopputulokseen, jota emme halua (RT 2013).”

Israel on alkanut myös salakavalat juonittelut Iranin “pään” menoksi

Israel varmisti Iran-sopimuksen ”sabotoimisen” liittoutumalla lännen tärkeimmän alueellisen arabiliittolaisen_Saudi-Arabian kanssa. Maiden kerrotaan hahmotelleen yhdessä uusia suunnitelmia estääkseen sovinnon syntymisen Iranin ydinohjelmaan liittyvissä kysymyksissä (1. Press TV 2013).

”Sionistien lobbaajat ja saudit punnitsevat toista lähestymistapaa”, raportoi Independent Televisionin Lähi-idän pääkirjeenvaihtaja_Alan Hart. Saudien ja Israelin edustajien sanotaan laativan ehdotuksia, joita Iran ei voisi koskaan hyväksyä.

Hart totesi: ”Mikäli sionistien lobbaajat ja saudit onnistuvat siinä mihin pyrkivät, Obamalle täytyy silloin päättää kaikkein kriittisin vaihtoehto”.  Yhtenä vaihtoehtona on, että Obama vain antautuu sionistien lobbaajille”. Toisena vaihtoehtona hän esittää täydellisen kyllästymisen ja omavaltaisen toiminnan Iran-sopimuksen kanssa. Hart odottaa, että merkittävä sionistien valtataistelu tullaan käymään Valkoisen talon hallinnasta lähiviikkojen kuluessa.

Seuraavan Geneve-kokous pidettiin 20 päivä marraskuuta P5+1 maiden (Venäjä, Kiina, USA, Ranska, Britannia + Saksa) ja Iranin välillä. Uutisten mukaan perjantain kokouksessa oltiin lähellä sopimusta. Länsivallat vaativat Irania lopettamaan uraanin rikastamisen 20-prosenttiseen vahvuuteen ja luopumaan hahmotelmistaan käynnistää rakenteilla oleva raskasvesireaktori Arakissa. Vastineeksi Iranin vastaisia kauppapakotteita höllennettäisiin.

Iran on edellyttänyt, että sopimus tunnustaisi sen oikeuden rikastaa uraania. Länsimaat eivät kuitenkaan halua kirjoittaa tätä sopimukseen. Kansainvälinen ydinsulkusopimus ei erikseen salli tai kiellä uraanin rikastamista (RT 23.11.2013).

Israel-myötämieliset sionistit ovat suorittaneet tehokasta lobbausta myös Amerikan Yhdysvalloissa, jossa_sionistisen eliitin pitkät lonkerot ulottuvat painostamaan Yhdysvaltojen kongressia_hyväksymään uusia Iranin vastaisia pakotteita (2. Press TV 2013).

Israel muodostaa vaaratekijän Lähi-idässä sekä riskitekijän maailman rauhalle

Tämä artikkeli toimii tavallaan tukena ja jatkona jo aikaisemmin julkaistulle kirjoitukselle ” Julkinen kirje Suomen hallinnolle Israelin luonteesta”. Siinä tarkasteltiin muun muassa Israelin kansainvälisen politiikkaan asemaa ja valtion vaikutusta valtioterroristisena funktiona Lähi-idässä.

Keskeisimpänä tavoitteena Israelin valtion perustamiselle on ollut voimakkaan sotilasvaltion luominen Lähi-itään. Nämä pyrkimykset ovat toteutuneet ja tästä johtuen saamme jatkuvasti kuulla uutisia Israelin harjoittamasta julmuudesta palestiinalaisia ja muitakin naapureitaan kohtaan. Israelin valtio on todellakin luotuna Israel-myönteisen eliitin kansainvälistä hegemoniaa varten.

Sionistinen valtio luotiin Palestiinaan siksi, että se on poliittisesti keskeisessä suhteessa Eurooppaan, Aasiaan ja Afrikkaan nähden. Siten Israel muodostaa myös sotilas-strategisen polttopisteen maailman valta-asemaa ajatellen (Rami 1988).

Maailman muiden valtioiden ja Yhdistyneet kansakunnat yhteistyöjärjestön tulisi olla huolissaan sillä USA:n tuella hampaisiin saakka aseistettu ydinasevaltio Israel on vallanhimoisen, sotaisan, julman ja ahneen Israel-myönteisen oligarkian hallinnassa. Tämä on todellinen uhka maailman rauhalle.

Jo tässä artikkelissa mainitut kaksi ensimmäistä alaotsikon lukua todistaa sen, että Israel on aggressiivinen ja muodostaa ennen näkemättömän turvallisuus riskin maailman kansoille. Tästä Israelin muodostamasta uhasta Lähi-idässä ja laajemminkin kertovat nykyisin myös Iran-sopimukseen kytkeytyvät tekijät: Nimittäin Valkoisen talon tiedottaja korotti Iranin vastaisen sodan syttymisen uhaksi, jos USA:n kongressi toteuttaa uhkauksensa asettamalla vielä uusia pakotteita, entisten lisäksi Irania vastaan ja menettelisi näin Valkoisen talon suosituksia vastaan herkässä tilanteessa.

”Yhdysvaltain kansa ei tahdo marssia sotaan,” lausui Jay Carney tiistaina. Valkoisen talon lehdistösihteeri Jen Psaki sanaili puolestaan erillisessä tiedotustilaisuudessa, että ”uusien pakotteiden muodostaminen olisi virhe, sillä olemme päättäneet edelleen pysytellä diplomatian viitoittamalla polulla” (2. Press TV 2013).

Suositukset

Myös Suomen poliittisen johdon tulisi vaikuttaa seuraaviin tavoitteisiin:

Ensinnäkin tuomita voimakkaasti ja näkyvästi Israelin rikokset ihmisyyttä vastaan ja estää suomalaisten yritysten sekä organisaatioiden tukemasta esim. yhteistyöllään Israelia ja sen laittomia siirtokuntia._

Tulisi pyrkiä murtamaan Israelin ja USA:n välinen pahan akselin. Samalla tulisi eliminoida Wall Streetin pankkiirien rikollinen toiminta. Sionistisen eliitin vaikutus USA:n keskuspankkiin (Federal Reserve) pitäisi saada purettua.

Vaikuttaa uuden kansainvälisen foorumin synnyttämiseen vanhan Yhdistyneiden Kansakuntien tilalle. Tässä humanitaarisessa yhteistyöjärjestössä ei sallittaisi esimerkiksi USA:lle veto-oikeutta, jonka turvin voidaan suojella esimerkiksi Israelia sen tekemien rikoksien seuraamuksista.

Ihmiset olisi herätettävä taistelemaan Uuden maailmanjärjestyksen elitismiä vastaan. Tulee kiihdyttää kamppailua valtamedian suorittamaa vääryyteen perustuvaa propagandaa ja sotapropagandaa vastaan. Tässä oli muutamia suosituksia esimerkeiksi.

Markku Juutinen

Lähteet

Rami, Ahmed (1988). Vad är Israel? Stockholm: Kultur förlag.

The Jerusalem Post (2013). Saatavilla http://www.jpost.com/Iranian-Threat/News/First-step-deal-on-Irans-nuclear-program-expected-as-early-as-Friday-330978

Rianovosti (2013). Kerry Opposes Draft Plan on Iran in Geneva – Source. Saatavilla http://en.ria.ru/world/20131109/184607498/Kerry-Opposes-Draft-Plan-on-Iran-in-Geneva–Source.html

RT (2013). Netanyahu: ‘Bad deal’ with Iran will only lead to war. Saatavilla http://rt.com/news/iran-netanyahu-war-sanctions-682/

RT (2013). Iran agreement could be reached for the first time in many years – Lavrov. Saatavilla http://rt.com/news/iran-nuclear-program-geneva-186/

1. Press TV (2013). Israelis, Saudis seeking new plans for Iran nuclear talks. Saatavilla http://www.presstv.com/detail/2013/11/14/334728/israelis-saudis-seek-new-plans-for-iran/

2. Press TV (2013). Israel lobbying Congress for more anti-Iran sanctions. Saatavilla  http://www.presstv.com/detail/2013/11/15/334753/israel-lobbying-us-against-iran-deal/

2 vastausta artikkeliin “Israel vaarantaa maailman rauhan”

 1. Markku Juutiselle, Historia toistaa itseaan, nyt globaalina. Adolf Hitlerista tuli Valtakunnan Kansleri 1933 Saksan maalla, valittomasti Nazi hallinto asetti juutalaisille kieltoja enemman ja enemman, se johti juutalaisten boikottiin, kuten tanapaivana koko maailmassa BDS ohjelmalla. 09.10.1938 kansallissosialistit jarjesti Kristallnacht performanssin, jokaisen Saksan kaupungin juutalaiset olivat kohteena.

  Nazit fanaattisessa kiihkossaan hakivat juutalaisia synagogat tayteen ja kaikki ovet sen jalkeen telkiin, bensaa vahan joka puolelle Synagogan nurkkia ja palava tulitikku peraan.

  Nazit polttivat Synagogat ja paljon ihmisia elavalta. Nazit ryostivat kaikki juutalaisten tallettamat rahat jokaisesta pankista ja juutalaiset joutuivat maksamaan ja siivoamaan lasinsirpaleet kaduilta ja kujilta.

  Wanseen konferenssi oli kaannekohta nazien politiikassa 1942, jolloin nazit tekivat paatoksen.

  Das Protokoll der Wannsee-Konferenz, 20. Januar 1942 und die ”Endlösung der Judenfrage”
  http://www.ghwk.de/ghwk/deut/protokoll.pdf

  Tama paatoksen ovat lahes kaikki arabimaat tanaan jo tehneet. Jo +135 YK:n jasen valtioista on allekirjoittanut sen. Suomi ei ole viela alle kirjoittanut Israelin kuoleman tuomiota, tunnustamalla ”Palestiinalaisvaltiota”, jonka Herr Arafat julisti Israelin tilalle 15.11.1988.

  ”Palestiinalaisvaltio” on elottomana syntynyt, vaikka sita YK:n alaiset jarjestot UNRWA, Israelin huolto, Punainen Risti etc. kansain valiset avustus jarjestot tekohengittavat ”Palestiinalaisvaltiota” vuodesta toiseen. Se on taydellisesti riippuvainen YK:sta ja Israelista. Ne miljardit joita kv. yhteisot, YK, EU mattavat rahaa ”Palestiinaan” loytyy melko varmasti Kankkulan kaivosta .. missa se sitten lieneekin.

  ”Palestiinalaisvaltion” hallinto on tyypiltaan kleptokratia, nepotismi ja hallinto valineena on terrorismi.

  Arabien ihmisoikeusjärjestö raportoi, että vuosina 2007–2011 palestiinalaishallinto vangitsi 13 271 palestiinalaista ja kidutti 96 prosenttia heistä, mihin kuusi kuoli. Vangituista 15,3 % oli naisia ja 11,3 % vanhuksia.[2]

  Amnesty Internationalin lukuisat raportit kertovat hallinnon tekemistä siviilien pidätyksistä ja vangitsemisista ilman syytteitä. Nämä kohdistuivat lähinnä poliittisiin toisinajattelijoihin.[10] Amnestyn mukaan Palestiinalaishallinnon harjoittama ”vankien kidutus on laajamittaista. Seitsemän vankia kuoli [kyseisenä vuonna]. Laittomat tappamiset, mahdollisesti oikeudettomat teloitukset, jatkuvat.”

  Gazassa Laillisuusperiaate ei toimi lainkaan. Hamasin turvallisuus- ja asejoukot harjoittavat mielivaltaisia pidätyksiä ja vangitsemisia, ja vankeja ja epäiltyjä kidutetaan. Palestiinan ihmisoikeuskomissiota on kielletty tulemasta Hamasin vankiloihin ja pidätyskeskuksiin.[5]

  AOHR:n mukaan vuosina 2007-2011 palestiinalaishallinto vangitsi 13 271 palestiinalaista ja kidutti 96 %:a heistä, mihin 6 kuoli. Vangituista 15,3 % oli naisia ja 11,3 % vanhuksia. Ottaessaan palestiinalaisia kiinni hallinnon joukot hyökkäilivät yliopistoihin ja sairaaloihin ja varastivat näiden laitteistoa ja henkilökunnan rahoja.[2]

  Lahde:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Ihmisoikeudet_Palestiinassa

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s